28+1

Yesterday it was my bday, so we went out to eat 😀 I was really curious to try this restaurant, Miró, because many people said, it´s a really good one. The food was fantastic, with focus on the Nordic seasonal ingredients and flavours, but the wine was kinda disappointing. All the evening was planned around what they called “The best glasses in the world”, or in other words: how to choose the best glass for each type of wine you taste, so that the smell and the taste will explode. I can see the point, but it seemed sometimes, that the concept was a bit too much bonded to what the single person likes. If I like a wine to be more soft or feminine, so I could be happy to use the wrong glass that softens the flavours up, if you get what I mean. Also Mr. Herinksen, who introduced us to the concept, said that different producers can have a predilection for different kind of glasses, even when they are speaking about the same kind of wine. But it was interesting to find out how the form of a glass influences the smell and the taste of a wine. I took some pictures with my cell, so you can get an idea! 😀 (the pictures I took at the beginning are a bit better than the last ones. It began to be hard to center the glass and stand still after the first 6-7 glasses of wine! 😀 )

P.S. And I am really really happy to begin to use my Reebok Easytone! I´ll try to wear them while I´m at the gym and on work! I´m curious to see if they work or not! My lovely boyfriend gave me a massage and cuddly-time at the SPA! I´m going to enjoy it in the beginning of June, when I´ll have some days off work. It´s the first SPA-experience of my life, so I´m dying to try!!! 😀

Ieri era il mio compleanno, cosí siamo usciti a cena! 😀 Ero molto curiosa di provare questo ristorante, Miró, in quanto alcune persone mi avevano detto, che si trattava di un buon posto. Il cibo era buonissimo! La scelta dello chef é ricaduta sul tema dei sapori nordici, con ingredienti di stagione, ma il vino é stato alquanto deludente. La serata era stata  organizzata attorno ad un evento chiamato “I migliori bicchieri al mondo”, ovvero: come scegliere il bicchiere giusto a seconda del vino che si andrá a bere, per far si che il profumo e il gusto esplodano. Capisco lo scopo, ma a volte mi é sembrato un po´ troppo soggettivo, come se si legasse al gusto personale di chi sta bevendo. Se, ad esempio, mi piaciono dei vini piú dolci e femminili, potrei essere felice del fatto di aver scelto il bicchiere sbagliato che ammorbidisce il sapore, se capite cosa voglio dire. Anche il Signor Herinksen, che ci ha introdotto al concetto, ha ammesso che differenti produttori prediligono differenti tipi di bicchieri, anche quando si parla dello stesso tipo di vino. Ma é stato comunque interessante scoprire quanto la forma di un bicchiere influenzi il profumo e il gusto di un vino. Ho fatto alcune foto con il mio telefono, cosí vi potete fare un´idea! 😀 (Le foto fatte all´inizio sono un po´ meglio di quelle fatte verso la fine. Cercate di capire! Era difficile centrare il bicchiere e stare ferma dopo i primi 6-7 bicchieri di vino! 😀 )

P.S. E sono tanto tanto contenta di provare le mie Reebok Easytone! Le useró in palestra e al lavoro, e vedremo se funzionano o no! Il mio dolce danesino mi ha regalato un pacchetto massaggio e coccole varie in una SPA! Mi godró il regalo all´inizio di giugno, quando saró in ferie. É la mia prima volta in una SPA, e non vedo l´ora di provare!!! 😀

Champagne

Chardonay (Aboleda Chardonay)

Bordeaux (Bois pertuis)

Pinot Noir (1.Cru Santanay)

Sauvignong Blanc (ARA Composite Sauvignon Blanc)

Reebok Easytone 🙂

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